1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Liften en uitstraling


Peel en Lift

ALGEMEEN

Peel en liftHet "peeling-effect"
De milde fruitzuren brengen "een nieuwe huid" tevoorschijn. Door vermoeidheid en stress of met het verstrijken der jaren verliest de huid haar uitstraling. Door fruitzuur behandelingen kunnen doffe cellen en onzuiverheden die de huid beletten om adem te halen worden losgemaakt.
De fruitzuren van de Peel&Lift behandeling zullen de verbindingen tussen de dode en de levende huidcellen met zachtheid verbreken. de fruitzuren hebben tevens een talgregulerende, verhelderende en vochtverzorgende werking op de huid.

Het "lifting-effect" van "pure" vitamine C regenereert het collageen
Het aanbrengen van het masker met vitamine C zorgt dat het gezicht er jeugdiger uitziet. regenereert de elasticiteit van de huid en vervaagt bruine vlekken. De teint is stralend en de huid is zichtbaar helderder, steviger en jeugdiger.
De invloed van vitamine C op de regeneratie van collageen. het belangrijkste eiwit voor de elasticiteit van de huid. is bewezen. Aanbevolen als intensieve kuur of eens in de rnaand als onderhoudsbehandeling.


DE BEHANDELING

1. "Peeling" effect
Fruitzuren maken doffe cellen en onzuiverheden. die de huid beletten om adem te halen. los en laten nieuwe cell en- tevoorschijn komen, om de opperhuid er jeugdiger te laten uitzien.

2. Diepgaande regeneratie
De nieuwe opperhuid wordt gevoed met regenererende bestanddelen die de huid nog stralender maken en met werkstoffen die voorlopers zijn van de productie van elastische vezels, om haar te verstevigen.

3. "Lifting" effect
Uw schoonheidsspecialiste bereidt het masker met vitamine C waar u bij bent. De elastische structuur van het masker versteyigt uw gezicht. De vitamine C regenereert de collageen diep in de huid.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling: